Het is moeilijk om het licht te zien bij Chelsea, geeft Graham Potter toe terwijl de problemen zich opstapelen


g

Raham Potter begint de diepgewortelde problemen van Chelsea te identificeren, maar gelooft dat elke oplossing tijd nodig heeft om de club in zijn oude glorie te herstellen.

The Blues zijn in hun slechtste competitievorm sinds 1996 na donderdagavond met 2-1 te hebben verloren van Fulham in Craven Cottage.

Na vier maanden aan de leiding zijn the Blues gezakt naar de 10e plaats in de Premier League, 10 punten achter Manchester United op de vierde plaats, dat één wedstrijd minder heeft en afwezig is in beide nationale bekers.

Op de vraag of er tekenen van verbetering zijn, kon Potter het niet zeggen, maar hij staat erop dat hij problemen identificeert die hij in de loop van de tijd kan oplossen.

“Ik kan hier niet zitten en zeggen dat dingen beter worden als de resultaten zijn zoals ze zijn”, zei Potter tegen verslaggevers.

“Wat we wel weten, is dat we veel meer weten over de club, veel meer over de spelers, veel meer over wat we moeten doen om de club terug te brengen naar waar we denken dat het kan en zou moeten zijn.

“Op dit moment is het er niet. Er zijn in de loop van de tijd veel dingen gebeurd die zich hebben gemanifesteerd in de situatie waarin we ons nu bevinden.

“Dan moeten we ervoor zorgen dat we het in de toekomst goed doen. Maar op dit moment is het moeilijk. Het is moeilijk om het licht of de groene scheuten te zien omdat we nog steeds last hebben van een nederlaag.”

Ondanks de nederlaag was het optreden tegen de Londense rivaal Blues op donderdag een stap voorwaarts, maar met Joao Felix geschorst en Denis Zakaria geblesseerd, kan Chelsea er misschien niet op voortbouwen.

Hoe dan ook, ze zijn wanhopig op zoek naar een overwinning tegen Crystal Palace op zondag op Stamford Bridge. Potter legde uit waarom blessures en nu Felix’ schorsing van drie wedstrijden voor problemen zorgen.

“We zijn Reece, Wesley, Raheem en Christian kwijtgeraakt, dus het is bijna alsof we teruggaan naar de tekentafel”, voegde hij eraan toe. dan gebeurt er ineens iets.

“Je hebt het gevoel dat je vooruitgang boekt als je naar Joao Felix kijkt en dan opeens, oef, hij is er al drie wedstrijden niet meer geweest. Dat is waar we op dit moment zijn.”

“Ik weet zeker dat onze supporters dat niet willen horen. Ze willen betere resultaten en betere prestaties zien, maar dat is de positie waarin we ons bevinden en we lijden en doen ons best om die te verbeteren.”

Post a Comment

Previous Post Next Post