Ruud van Nistelrooy reageert terwijl Chelsea de transferbesprekingen voor Noni Madueke opent | Voetbal

Ruud van Nistelrooy wil Chelsea-doelwit Noni Madueke niet kwijt

Ruud van Nistelrooy wil Chelsea-doelwit Noni Madueke niet kwijtraken (Foto: Getty)

Ruud van Nistelrooy geeft toe dat PSV misschien niet bij machte is om te voorkomen dat Noni Madueke vertrekt Chelsea heeft gesprekken geopend om de vleugelaanvaller van Engeland U21 vast te leggen.

The Blues hebben interesse getoond om Madueke te ondertekenen in een deal die ongeveer £ 35 miljoen zou kosten.

Madueke, 20, groeide op in Londen en bracht tijd door op de academies van Crystal Palace en Tottenham voordat ze in 2018 bij PSV kwam.

De zeer gewaardeerde spits scoorde vervolgens 20 doelpunten in 79 wedstrijden in het eerste elftal van PSV, waarbij zijn vorm de aandacht trok van Premier League-gigant Chelsea.

Todd Boehly gaf afgelopen zomer meer dan £ 250 miljoen uit aan nieuwe aanwinsten en heeft in januari al vier deals afgerond, waarmee hij Joao Felix, Benoit Badiashile, David Datro Fofana en Andrey Santos naar Stamford Bridge bracht.

Maar de Amerikaanse zakenman blijft graag geld uitgeven en volgens de Dagelijkse mailopende gesprekken om Madueke vast te leggen, die vier interlands voor Engeland U21 heeft.

In reactie op speculaties rond Madueke zei PSV-baas en Manchester United-legende Van Nistelrooy: “Ik weet dat er interesse is.” Dit komt door zijn kwaliteiten en prestaties. Het is een punt van zorg.

Chelsea heeft gesprekken geopend om de U21-ster van Engeland te contracteren

Chelsea heeft gesprekken geopend om de U21-ster van Engeland te contracteren (Foto: Getty)

“We moeten kijken of we hem kunnen houden. Ik hoop het heel erg. We moeten er alles aan doen om dit te bereiken. Maar je weet ook dat dingen los kunnen raken als er hard aan de tas wordt getrokken.

“Dan moet je meerdere opties klaar hebben, want dan verlies je in januari een tweede speler. Maar als coach behoud je liever je beste spelers.”

“Er kunnen zich situaties voordoen waarin clubs binnenkomen met een aanbod dat niet te stoppen is.”

Van Nistelrooy heeft Cody Gakpo deze maand al verloren, waarbij de Nederlandse international zich aansluit bij het Liverpool van Jurgen Klopp in een deal ter waarde van £ 40 miljoen.

Chelsea zal ondertussen wanhopig zijn om weer te winnen op zondag, wanneer de Londense rivaal Crystal Palace Stamford Bridge bezoekt.

Donderdagavond werd de ploeg van Graham Potter voor het eerst sinds 2006 verslagen door Fulham en zou tegen de tijd dat ze het opnemen tegen Palace in de onderste helft van de Premier League kunnen staan.

MEER: Alan Brazil beweert dat Chelsea-ster niet goed genoeg is als Ray Parlour twee spelers slaat

MEER: De zaakwaarnemer van de Brighton-ster, Leandro Trossard, zoekt transfer temidden van Chelsea-links

Kijk voor meer van dit soort verhalen op onze sportpagina.

Volg Metro Sport voor het laatste nieuws over
Facebook, Twitter en instagram.


Post a Comment

Previous Post Next Post