Twitter-bestanden: assistenten van Adam Schiff onder druk gezet om Biden-humor te verbieden voorafgaand aan de verkiezingen van 2020


Het personeel van vertegenwoordiger Adam Schiff drong er bij Twitter-managers op aan om een ​​post waarin de toenmalige presidentskandidaat Joseph R. Biden belachelijk werd gemaakt, van het platform te verwijderen nadat het was gedeeld door president Trump, in de onlangs uitgebrachte “Twitter Files” -show.

Het personeel van de Californische democraat bleef de leiders onder druk zetten nadat ze weigerden de parodiefoto te verwijderen waarop de heer Biden te zien is met zijn gezicht verwrongen en zijn tong uitgestoken.

Het hoofd van vertrouwen en veiligheid van Twitter, Yoel Roth, wees een eerste verzoek om de tweet te verwijderen af ​​omdat het in strijd was met het gemanipuleerde mediabeleid van Twitter. De foto van meneer Biden was duidelijk gemanipuleerd.

Maar assistent Schiff, die toen voorzitter was van de House Intelligence Committee, was niet overtuigd door de reactie van Twitter en drong harder aan door in een e-mail aan leidinggevenden te zeggen dat de humoristische boodschap een doos van Pandora zou kunnen openen.

“We zijn bereid te accepteren dat dit buiten het gegeven beleid valt, maar er is hier sprake van een hellend vlak, en ik denk dat het verdere uitleg van Twitter rechtvaardigt dat dit zo is”, schreef het lid. “Omdat de volgende herhaling hiervan gemakkelijk kwaadaardiger en minder voor de hand liggend zou kunnen zijn.”

De documenten die vrijdag werden onthuld, voegen toe aan eerdere onthullingen dat de assistent van de heer Schiff van de House Intelligence Committee op Twitter lobbyde om Real Clear Investigations-verslaggever Paul Sperry van het platform te weren.

De assistent beschuldigde in een e-mail van november 2020 aan Twitter de heer Sperry en Greg Rubini, een populaire auteur onder QAnon-complottheoretici, van het promoten van valse complottheorieën en het lastigvallen van commissiepersoneel. L’e-mail comprenait une liste de demandes adressées à l’équipe de modération du contenu de la plate-forme, notamment la suppression de “tout et n’importe quel” contenu concernant le personnel du comité et la suspension des comptes des deux mannen.

“Ik zou graag uw mening willen over uw vermogen, indien van toepassing, om op een van deze verzoeken te reageren”, luidde de e-mail.

Twitter beloofde de accounts te herzien voor schorsing, maar merkte op dat het niet “te doen / we doen het niet” met betrekking tot het verwijderen van inhoud over commissiepersoneel.

De heer Sperry werd later geschorst voor andere overtredingen.

Andere e-mails die in de laatste batch zijn onthuld, laten zien dat de assistenten van de heer Schiff zich ook zorgen begonnen te maken over de vraag of “de-amplificatie” van de berichten van de heer Sperry zou voorkomen dat de politie de verslaggever zou vervolgen voor aanklachten. en andere panelleden.

“We zijn benieuwd of eventuele de-amplificatiemaatregelen die zijn geïmplementeerd door het wetshandhavingsteam van Twitter – wat we zeer op prijs stellen – het vermogen van wetshandhavers om Twitter te doorzoeken op mogelijke bedreigingen tegen Misko en andere HPSCI-medewerkers kunnen belemmeren”, schreef een medewerker.


Post a Comment

Previous Post Next Post